2.24.2014

lilla vän, res dig igen.
 din hud, svedd av solen, läker.

var jag en vänder min blick ser jag dessa brända stycken människor




 

någon form av quinoagröt med sojamjölk och färska bär.
kokosnötsvatten från harmless harvest.

mitt hår blev tjockt och jag åt massa frukt under min vistelse i Miami. 
 Jag skulle verkligen kunna se mig själv leva i ett varmare klimat. jag skulle då inte gå runt och spänna mig i kylan, mina ansiktsdrag hade slätats ut.

2.20.2014

ja, jag vet ju inte vad jag håller på med.
tuggar bubbelgum, kan inte besätmma mig för om jag ska lyssna på philip glass eller chief keef (Look at my Wrist blah, Chain blah , Ears blah , My Car blah
tuggar kind, tuggar rymd

(jag är en trehövdad best, och sliter av ditt, ditt, ditt och ditt huvud, sedan fortsätter jag med mina egna.)






2.19.2014

the wounded souls are running around town
street up, street down.
 bang bang, an oppressive society shot us down.

" tvåa, fyra eller sexa?"
"fyra"

det finns så mycket mer än whiskey och bas

2.18.2014

 

 

Marques´Almeida f/w 2014.

Bilder från style.com





2.16.2014






2.06.2014

låt oss resa till tropikerna

I söndags hade jag och mina guuurl classmates en tropisk brunch som blev fantastiskt lyckat. Tropiska rutor, tropiska frukter, kokosnötter som inte öppnades men fick agera dekoration, scrambled eggs med curry och mango chutney (bra kombo!) freshohsofresh juice. Jag bidrog med chiapudding toppad med hallon och kokos.
 I en kyla som denna är värme och ljus i form av brunch och palmhus räddare.




2.04.2014



my body evaporates, 




Stan Smiths ,Adidas. Jacka, The North Face, Väska, Lacoste.

Sporty girl!

inside-outside





#1 På vintern brukar min hy totalt balla ur och bli torr som ett fnöske men i år försöker jag både kontrollera och ta hand om den med hjälp av bland annat Aesops Parsley Seed Anti-Oxidant Facial Toner, Mandelolja och Crème de Rose från Dior till mina läppar. 

#2  Där jag lägger största delen av mina pengar just nu är Gröna Boden vid Vasaplatsen. T.ex på kokosvatten och senast jag var fick jag med mig ett läppbalsam från Hurraw. Som namnet indikerar är det raw, och det är enbart gjorda på naturliga och ekologiska ingredienser. De görs i en uppsjö av lika smaker och det fina är att läpparna inte blir beroende och torra tack vare de naturliga ingredienserna. 


#3 other stuff jag köper på Gröna Boden: macapulver och spirulina. 


#4 Dofter: jag är tyvärr inte ägaren till Original Vetiver från Creed, men ibland smyger jag mig till några droppar. ç parfym med vetiver ( typ gräs) är verkligen något jag önskar mig för tillfället. Commes des Garçons och Frederic Malle gör några dofter som jag ska spana in.

De andra två är från Byredo respektive Maison Martin Margiela, och de är de två dofterna jag brukar alternera beroende på humör. Replica från Margiela är oerhört blommig och ska påminna om just en blommarknad i Paris, och den tenderar jag nog att använda när jag är på ett mer lättsamt humör.

2.02.2014










Blog Archive